Ontbijt in de bungalow

Op vakantie niet extra vroeg op hoeven staan, om voor het ontbijt te zorgen? Dat kan met de ontbijtservice van Supermarkt de Katjeskelder. Door gebruik te maken van ons ontbijtarrangement, kun je ’s morgens vrijwel meteen aan het ontbijt beginnen. Wij maken het hele ontbijt voor je klaar en bezorgen het, tussen 7.45 en 8.30 uur, bij de bungalow, je hoeft er slechts nog van te genieten.

Ons ontbijtarrangement bevat o.a:

Per persoon ontvang je twee verschillende harde broodjes, een croissants en een chocoladebroodje. Naast diverse warme en koude dranken ontvang je ook een flesje bubbels. Ook ontvang je divers zoet en hartig beleg, boter, fruit, muesli, yoghurt en per persoon een ei, welke u zelf nog kunt koken of bakken. Uiteraard worden de kinderen niet vergeten, zij krijgen een aangepast ontbijt inclusief kleurplaat en kleurtjes. Dit alles wordt natuurlijk gratis bezorgd.

Per volwassene betaal je €15,75, per kind €7,95.

Bestellen

U kunt het ontbijt al voor uw bezoek aan ons park bijboeken. Dit kan via de boekingscentrale of via onze receptie. Ook via “Mijn Roompot” is dit mogelijk. Of klik hier. Op het park zelf kunt u ook voor de volgende dag nog een ontbijt bestellen. Laat dit dan uiterlijk een uur voor sluitingstijd weten bij de receptie of de supermarkt. Telefonisch zijn wij bereikbaar onder nummer: (+31)0162-436683.

Arrangement bestellen