Overige arrangementen

Naast de meest populaire arrangementen zoals het gourmet-, barbecue- en ontbijt-arrangement kunnen wij u nog een aantal arrangementen aanbieden:

Boodschappenpakketten

Het boodschappenpakket is vóór aankomst te bestellen via de boekingscentrale of de receptie. Bij aankomst in uw accomodatie staat er een vastgesteld pakket voor u klaar.  Tijdens het boeken van uw verblijf kunt u onder ”Extra’s” de inhoud van het pakket bekijken, hier kunt u ook gelijk bestellen. Voor vragen kunt u ook terecht op telefoonnummer: 0162-436683

Personen: ca. 4 tot 6

Bestellen: Vóór aankomst bij de boekingscentrale of de receptie

Bourgondisch Brabant arrangement

Dit arrangement bestaat uit een gourmet, 2 dagen verse broodjes (af te halen bij de supermarkt) en een royaal bourgondisch boodschappenpakket bij aankomst in de de accommodatie. Het gourmet is zoals beschreven bij ons gourmet-arrangement. De broodjes bestaan de eerste dag uit: 1 kaiserbroodje, 1 tarwe pistolet en 1 luxe broodje per persoon. De tweede dag krijgt u 1 kaiserbroodje, 1 tarwe pistolet en 1 croissant per persoon. Het boodschappenpakket zit vol met luxe en lekkere dingen om uw verblijf in bourgondisch Brabant meteen goed te laten beginnen.

Prijs: €32,50 per volwassene, €25,00 per kind

Personen: minimaal 10 betalende personen

Bestellen: Vóór aankomst kunt u contact opnemen met de supermarkt onder nummer 0162-436683