Iets meenemen is nergens voor nodig!

Waarom de auto helemaal vol stoppen met boodschappen als je op vakantie gaat?! Wij garanderen je dat je bij ons alles kunt vinden wat je op je vakantie nodig hebt. Van kruidenierswaren tot diepvries en van cosmetica tot een zeer uitgebreid assortiment vers. Ook de verse jus d’orange, smoothies en heerlijke verse koffie ontbreken uiteraard niet. Dit alles tegen een zeer vriendelijke prijs. Benieuwd wanneer we open zijn? Check hier onze openingstijden.

Kruidenierswaren

Wij bieden u een zeer ruim en uitgebreid assortiment aan kruidenierswaren. U zult bij ons alles kunnen vinden voor het ontbijt, de lunch en het diner. Of dat nu een kant-en-klaar maaltijd is, of een zeer uitgebreide maaltijd, gourmet of barbecue, wij hebben het voor u. Gekoelde drank, van blikjes fris tot kratten bier, een zeer ruime keus uit wijnen en (buitenlandse) bieren en hapjes van chips en nootjes tot tapas, bij ons kunt u het allemaal vinden.

Brood

Harde broodjes, croissants, zoete snacks, hartige snacks en stokbroden worden dagelijks vers gebakken. De Warme Bakker uit Breda levert elke dag vers gesneden brood en gebak.

Gebak

Elke dag levert Bakker Wim uit Breda overheerlijk gebak. U heeft een ruime keuze uit verschillende vlaaien, taarten en een uitgebreid assortiment los gebak. Heeft u een grote bestelling of speciale wensen, informeer dan in onze supermarkt naar de mogelijkheden, of bel om te reserveren: 0162-436683.

Groenten & fruit

vakantie houden we van gemak. Daarom hebben we een grote selectie vers voorgesneden sla en groente (bv. gourmetgroente). Uiteraard ontbreekt het ook niet aan een ruim assortiment fruit zoals bananen, appels, sinaasappels, aardbeien, peren en seizoensgebonden fruit. Alle soorten groenten voor een uitgebreide maaltijd of voor bij de Barbecue zijn ook bij ons te verkrijgen. Verse jus d’orange en heerlijke smoothies kunt u zelf bij ons tappen.

Zuivel

Dagverse zuivel is volop te krijgen in onze supermarkt. Wij bieden u een zeer ruim assortiment boter, toetjes, zuiveldranken en kaas. Maar ook producten als bijvoorbeeld crème fraîche, sour crème en kookroom ontbreken niet in ons assortiment.

Vlees, vleeswaren & salades

Naast alle soorten vleeswaren hebben we ook een grote selectie salades: rundvlees-, huzaren- en aardappelsalades, maar ook zalmsalades en kleine bakjes ambachtelijk bereide salades voor op de boterham of op een toastje.
Bovendien verkopen we ook allerlei verse soorten vlees: gourmet- en fondueschalen, vele varianten barbecuevlees, maar ook alle gangbare vleessoorten als gehakt, kipfilet, karbonade, worst en schnitzels.

Diepvries

en afkoelen met een lekker ijsje? Wij verkopen vele soorten handijs, los verpakt of in multipack. Voor de koudere periodes hebben wij een grote selectie roomijs in verschillende smaken, of misschien toch een lekkere ijstaart?! In het vriesvak vindt u daarnaast ook nog pizza’s, groenten, snacks, frites, vis, ijsblokjes, etc.

Tabak, medicijnen & batterijen

Hoofdpijn? Verkouden? Dat laten we je niet overkomen tijdens de vakantie. We bieden een ruime selectie medicijnen aan. Naast alle soorten sigaretten en shag verkopen we ook sigaren. Uiteraard ontbreken ook de batterijen, scheermesjes en eucalyptusolie voor de stoomcabine/sauna niet.